Recordes aquells gloriosos temps d’antiguitat, quan podies dir a algú que mai no volies tornar a veure’ls, i que va ser el final de la relació? Tot el que havíeu de fer era deixar de passar a casa seva i era com si mai no haguessin existit. Les coses són ara una mica més complicades. Quan decidiu que ho heu realitzat realment amb la merda d'algú, heu de passar per alguns canals addicionals per assegurar-vos que queden fora de la imatge.

Els heu de bloquejar a Facebook.

O hauria de dir, arribes a bloquejar-les a Facebook. Hi ha una finalitat catàrtica per treure algú fora de la vostra àrea digital. És com si us fotés la porta just a la cara. Es fa poder. I, a vegades, és un alleujament saber que tot això s’acaba.





Però el problema és que mai no és el final. Alguns snafus acostumen a sorgir després de bloquejar algú a Facebook, i realment poden posar un amortidor al vostre alliberament nou.

1. No tindreu ni idea d'on van a estar

On es va ubicar l'últim lloc on no es va organitzar en un esdeveniment de Facebook? Ara és la vida. Així és com esbrina què, on i quan es tracta de cada gran ocasió social. Però el més important, és la manera de descobrir qui. Tots hem pensat a assistir a un esdeveniment i, després, hem vist que algú que ja no podem estar a la pàgina de Facebook no hi pot ser. Ja ho sabeu prèviament si és que estava molt emocionat per anar-hi, però almenys ara esteu prenent una decisió informada sobre quin tipus de nit passareu.

Tan aviat com bloqueges algú, perdreu aquesta visió valuosa. El seu exnòvio serà al bar on toca la banda del teu amic? Potser sí potser no. Seràs l’última persona que s’assabenta i serà quan et trobes físicament a la pista de ball.



2. Està incòmode com tots els inferns quan et van etiquetar a la mateixa publicació

És bastant senzill demanar als vostres amics que no us convidin i a aquell noi que ja no us agrada a les mateixes festes. Però és bastant complicat intentar fer que tots els teus amics mutuos de Facebook sàpiguen que no voldreu deixar-vos etiquetar al mateix memòria divertida que ell. Posar etiquetes a la mateixa publicació probablement no us soni gaire. És una mica incòmode que aparegui el seu nom, però no és la fi del món. Excepte un problema. Sabeu com el seu nom apareix com a text habitual en lloc d’un enllaç, de manera que podeu veure que l’han etiquetat, però no podeu accedir al seu perfil? Sí, el teu nom fa el mateix al final. Espero que la persona ja fos conscient del fet que les vau bloquejar, perquè, en cas contrari, el món de tothom es tornarà a bolcar ràpidament cap avall.

3. No serà capaç de seguir una conversa si comenten

A banda de les desventures de l’etiquetatge mutu, el bloqueig significa que no veureu cap de l’activitat d’aquesta persona a Facebook. Fins i tot si estan comentant al mateix fil a la mateixa publicació que sou. Tot i que altres persones de la conversa els hi responen directament, perdreu tots els comentaris de connexió. Hi ha una possibilitat real que no tingueu ni idea de què passa realment en una conversa en la qual voldreu participar, perquè ni tan sols podreu veure la meitat del que s’escriu. O, pitjor: hi ha una maleïda bona oportunitat de respondre a una cadena de comentaris sense adonar-se que van ser l’última persona que va fer un comentari abans de fer-ho, i ara a tots els altres sembla que hages dit alguna cosa en el millor dels casos sense sentit. o, en el pitjor, bastant merda, i no tindreu absolutament ni idea que això passés.

històries lleugeres de carn

4. Encara rebreu notificacions si publiquen a un dels vostres grups

De fet, hi havia una mentida a l'explicació d'aquest darrer títol. Sabeu què va ser? Es tractava que el bloqueig significa que no anireu a veure cap de les activitats d'aquesta persona a Facebook.



Un tipus gran, no creus? Probablement el principal punt de bloquejar algú?

Si tots dos són membres d’un mateix grup, encara rebreu una notificació cada vegada que facin una publicació. El vostre únic recurs és desactivar les notificacions per a tot el grup. Així que teniu dues opcions. Primer, us pot entusiasmar que us notifiqui que hi ha una publicació nova i, a continuació, obriu el telèfon només per veure que és de la persona de la qual no voldríeu sentir res. O dos, podeu deixar-vos fora de les comunicacions del grup, intentar recordar-vos de comprovar periòdicament per veure què passa i, tot i així, deixar-vos una palmada a la cara amb publicacions d’aquesta persona, perquè no és com que de sobte deixin d’aparèixer…. tot i que les vau bloquejar.

5. Cada cop que bloqueges algú altre, obté un recordatori divertit

Alguna vegada t’has adonat què passa quan bloqueges algú a Facebook? La pàgina us redirigeix ​​a la vostra configuració de privadesa i seguretat i us mostra una llista de tots els que teniu bloquejats actualment.

Facebook espera fins que estigui al punt més baix, tan frustrat amb el comportament d’algú que no el pots agafar ni un altre segon, i aleshores decideix recordar-te cada cop que tinguis aquesta sensació.

Uh, diu Facebook, heu tingut una gran baralla amb el vostre millor amic? Permeteu-me que us mostri el millor amic abans que recordi que totes les vostres amistats acaben fallant! Ei, has descobert que el teu xicot t'ha enganyat? Aquí, deixeu-me que et recordi l’altra ex que us va enganyar i la noia amb què estava: fins i tot posaré els seus noms un al costat de l’altre, ja que els vau bloquejar alhora.

GRÀCIES, FACEBOOK.


Hi ha tants defectes en el sistema que, de vegades, tinc la sensació que Facebook ho fa a propòsit. Intenta enganyar-me perquè sigui madur, adonant-me que no puc fugir dels meus problemes i aprendre estratègies per afrontar-me amb la gent en lloc de no bloquejar-los.

Estic tan en contra d’aquesta idea que, fins i tot coneixent aquests cinc entrebancs ocults, encara bloquejo qualsevol que ho suggerís.